Teknoloji Nothing Şeffaf Tasarımlı Kablosuz Kulaklık Türkiye’ye Geldi: Peki Fiyatı Ne Oldu?

Nothing Şeffaf Tasarımlı Kablosuz Kulaklık Türkiye’ye Geldi: Peki Fiyatı Ne Oldu?

Nothing Ear, kulaklık modellerini Türkiye’ye getirdi. Bu kulaklık şeffaf tasarımıyla dikkat çekiyor. İşte Nothing Ear'ın özellikleri ve fiyatları… 13-07-2023

Yeni ve gittikçe popülerleşen mobil teknoloji markalarından olan Nothing Ear, kulaklık modellerini Türkiye’ye getirdi. Bu kulaklık şeffaf tasarımıyla dikkat çekiyor. İşte Nothing Ear özellik ve fiyatları…

 

Nothing Phone markasını ülkemizde sunmaya başlayan marka, Türkiye’ye geldi. İlgi çekici kulaklık modelleriyle beraber Londra merkezli olarak ortaya koyduğu farklı tasarımlarıyla satılıyor. Nothing kulaklık modeli kısa sürede ilgiyi üzerine toplamayı başardı. Nothing Phone modelinin özellikleri ve fiyatları da merak konusu. Nothing Ear, üretmiş oldukları şeffaf cihazlarla beraber akıllı telefon pazarında adını duyurdu.

 

Üstelik aynı politikayı da kulaklık modellerinde sürdürmeye devam ediyor. Tüm akıllı telefon cihazlarında olduğu gibi kulaklık modellerini de gecikmeli şekilde sunan şirket, kablosuz kulaklık arayışında olanlar için önemli bir alternatif haline geldi. Kulaklık dış tasarımında sadece kulaklık kısmı değil şarj kutusu da tamamen şeffaftır. İçinde bulunan aksamın önemli bir kısmı da dışardan görülebiliyor.

 

Nothing Ear 2 Fiyatı Ne Oldu?

Nothing Ear 2 kulaklık modeli için biçilmiş fiyat, 2.999 TL’dir. Diğer yandan firmanın akıllı telefon modeli olan Nothing Phone 1 ise 15.999 TL fiyatla alıcısını buluyor. Genel olarak teknoloji dünyasının en dikkat çeken markalarından biri haline gelen Nothing, yüksek ses kalitesi ve minimalist tasarımıyla dikkat çekmeyi başardı. Ancak Nothing Ear fiyatı da şimdiden birçok eleştiriye de maruz kaldı. Nothing Ear şeffaf kulaklıkların geneli içini gösterse de konsept olarak siyah, beyaz ve kırmızı halkalar dışında siyah zemin üzerinde Nothing etiketi yer almaktadır.

 

Nothing Ear 2 modeli Avrupa ve ABD dahil olmak üzere birçok pazarda piyasaya sunuldu bile. Fiyatı da 149 dolardan başlamaktadır. Nothing Ear 2 kulaklıkları şimdiden büyük bir ilgi toplasa da fiyatı birçok kişiye yüksek geliyor.

 

Nothing Ear 2 Özellikleri

Nothing Ear 2 kulaklık özellikleri, tasarımının yanında sağladığı özelliklerle iddialı bir model. Dinamik özel sürücüsü 12,6 mm olmaktadır ve kablosuz kulaklıklarda en hassas sürücülerden birine sahiptir. Ear, net ve güçlü bir ses deneyimi sağlarken sahip olduğu IP54 sertifikasıyla terlemeye, suya ve toza karşı dayanıklıdır. Tiz performansı ve dip sesleri ile öne çıkan bu kulaklık modelinde üç adet farklı yüksek çözünürlüğe sahip mikrofon yer almaktadır. Üstelik ortam sesini temizlerken sahip olduğu algoritmalarla kalabalık anlarda, rüzgârlı yerler gibi birçok sesi anında analiz ederek ortam sesini temizliyor. Daha net görüşmeler sağlarken 7 saate kadar dinleme sesi sunmaktadır.

 

Batarya konusunda oldukça iddialı olan Nothing Ear, sadece 10 dakikalık şarj ile beraber 2 saat kullanım vadetmektedir. Şarj kutusuyla beraber toplamda 12 saatlik bir konuşma süresi sağlayan bu kulaklık, tek şarj ile 3 saate kadar konuşma süresine sahiptir. Tüm bu özelliklerle beraber kulaklıkla gün içinde rahatlıkla kullanılabilir.

 

Nothing Ear 2 Neden Bu Kadar Dikkat Çekiyor?

Nothing Ear 2 modelinin bu kadar fazla dikkat çekme nedeni, kulaklıkların şeffaf bir tasarım sağlamasıdır. OnePlus kurucularından olan Carl Pei ise bu kulaklık konseptinin şirketin gelecekteki ürünlerde de olacağını belirtiyor. Carl Pei, geçtiğimiz sene şirketten ayrıldıktan sonrasında Nothing ile birlikte tekrar çalışarak yeni ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanmaktadır. Kullanıcılarla paylaşılan kulaklık görselleri, kulaklıkların benzer tasarımda olacağı söylense de ürünün farklı görüneceği de belirtiliyor.

 

Görünüşte Nothing şirketi, şeffaf tasarımı diğer cihazlar içinde kullanacak. Nothing şirketinin yaptığı bir diğer açıklama ise, sadece kullanıcı deneyimine değer katacak şeylere odaklanarak gereksiz markalaşma tarzı yüzeysel olan birçok şeyi ortadan kaldırdıklarını belirttiler.

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/bluetooth-hoparlor-onerileri-tasinabilir-ses-deneyimi-icin-ideal-secenekler-269 linkinden ulaşabilirsiniz.