Sosyal Medya Netflix’in Büyük Ses Getiren Dizisi Finale Hazırlanıyor!

Netflix’in Büyük Ses Getiren Dizisi Finale Hazırlanıyor!

Netflix’in hit dizisi, final bölümleri için çekim sürecine başladı. Dizinin son sezonu için tarih belirlendi. İşte detaylar... 10-11-2023

The Umbrella Academy, 4.sezon için düğmeye bastı. ‘’Şemsiye Akademi’’ çizgi romanında uyarlanan popüler Netflix dizisi, final bölümleriyle izleyicilere veda edecek. 2007 senesinde yayımlanmaya başlayan dizi, 2019 senesinde Netflix platformunda izleyicilerle buluşmuştu. Dizi toplamda 10 bölümden oluşuyor. İlk sezon ise birinci ayında 45 milyon izleyiciye ulaşmıştı. İkinci sezon ise 31 Temmuz 2020’de izleyicilerin karşısına çıktı. Şimdi ise The Umbrella Academy için final tarihi verildi.

 

Netflix resmi olarak X (Twitter) profilinde ve diğer resmi kanalları üzerinden The Umbrella Academy duyurusunu yaptı. Steve Blackman tarafından Netflix’e uyarlanan bu yapımın oyuncu kadrosuna ek olarak yeni karakterler var.

 

The Umbrella Academy Ne Anlatıyor?

Dizi, sıra dışı yeteneklere sahip kardeşlerin bir araya gelmesiyle başlıyor. Babaları ölünce bir araya gelen kardeşler insanlığı bekleyen bir tehdidi açığa çıkarıyor ve kendi aile sırlarını keşfediyor. Dizi, Gerard Way’in Eisner ödüllü olan çizgi romanından uyarlandı. Genel olarak The Umbrella Academy, bir aile içi hesaplaşmalarını, aile sorunlarını gözler önüne sürüyor. Bununla birlikte dünyayı saran tehditlere karşı, kardeşlerin bir araya gelmesini anlatıyor.

 

The Umbrella Academy Ne Zaman Final Verecek?

Netflix, ‘’Geeked Haftası’’ etkinliğinde bir tanıtım filmi yayınladı. Bu fragmanda The Umbrella Academy kadrosu bulunuyor. Oyuncular yeni sezon için heyecanlı olduklarını belirtti. Hatta bu konuda birkaç ilgi çekici detay paylaştılar. Netflix, The Umbrella Academy 4.sezon çıkış tarihi için 2024 senesini işaret etti. Bununla beraber dizinin final sezonu olacağının altını çizgi. Fakat bu noktada net bir detay vermekten kaçındı. Bir önceki sezon ise geçen senenin Haziran ayında çıkmıştı.

 

The Umbrella Academy 4. Sezon Fragman Yayınlandı mı?

The Umbrella Academy ekibi 4.sezon çekimlerinin yakında sona ereceğini belirtti. Ancak yazarların grevi nedeniyle gecikmeler olabilir. Şimdilik dizinin oyuncu kadrosu ve ekibinin önüne hala çok iş var diyebiliriz. İşler gerçekten sorunsuz giderse 2023’ün sonlarına doğru fragman çıkabilir. Fakat büyük ihtimalle fragman tarihi 2024 senesine kalabilir.

 

The Umbrella Academy Oyuncuları Final İçin Ne Dedi?

The Umbrella Academy oyuncularından olan Tom Hopper, 4.sezonun hızlı geçeceğini belirtti. Bilindiği üzere önceki bölümde hikâye anlatımı durgunlaşmış ve izleyicilerden olumsuz yorumlar gelmişti. Ancak yeni sezon, eskiye göre daha hızlı bir tempoda işlenecek. Diğer popüler oyuncu Emmy Raver-Lampman ise bazı yeni kötü karakterin diziye dahil olacağını söyledi. Tüm bu gelişmelerle birlikte dizinin son sezonu büyük bir merakla bekleniyor.

 

The Umbrella Academy 4. Sezon Detayları

Dizinin yaratıcısı olan Steve Blackman, son sezonun 6 bölümden oluşacağını söyledi. Bu sefer çizgi romanının hikayesinden tamamen uzaklaşabilirler. Dizi, bugüne kadar 7 kere Primetime Emmys adaylığı almıştı. Genel konusu ise süper güçlere sahip olan bir grup gencin dünyayı kurtarma hikayesini konu alıyor.

 

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Aidan Gallagher, Elliot Page, Robert Sheehan, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castaneda gibi isimler yer alıyor. Bununla beraber Megan Mullally, David Cross ve Nick Offerman gibi isimlerde var.

 

Sonuç olarak Netflix, The Umbrella Academy 4.sezon konusu hakkında net bilgiler vermedi. Fakat 2023’ün başlarında yeni sezon ile alakalı bir fragman görebiliriz. Bu final sezonuyla beraber dizinin nasıl sonlanacağı büyük bir merak uyandırıyor.