Telefon Netflix Canlı Spor Yayınları Yapmaya Hazırlanıyor!

Netflix Canlı Spor Yayınları Yapmaya Hazırlanıyor!

Netflix çok yakında canlı spor yayınları ile karşımızda olmayı planlıyor! Gelişmelere beraber göz atalım… 13-06-2023

Netflix çok yakında canlı spor yayınları ile karşımızda olmayı planlıyor! Gelişmelere beraber göz atalım…

 

Popülaritesi ile adından sıklıkla söz edilen platform Netflix, canlı spor yayınları yapmaya başlayacak. Dizi, film ve belgesel gibi farklı yayın kaynaklarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Netflix, medyada yeni bir alana daha açılıyor. The Wall Street Journal’ın haberine göre platform, artık spor alanında da var olmaya başlayacak.

 

Tabii konu ile ilgili bazı kaynaklar da Netflix’in bu yayınlara üye kaybetmesinden kaynaklı yöneldiğini iddia ediyor. Farklı platformların ortaya çıkması ve yapılan yeni zam oranlarının ardından üye kaydeden Netflix’in canlı spor ile bunu telafi edebileceğinden söz ediliyor.

 

Netflix Futbol, Golf ve Basketbol Müsabakalarını Canlı Yayınlayacak!

 

Gelen haberlere göre ünlü platform, hali hazırda Golf müsabakalarını bir süredir eklemeyi planlıyordu. Şu an bu plan futbol, basketbol ve voleybol müsabakaları ile zenginleştirilerek ele alınacak.

 

-Profesyonel Golfçüler ve F1 Sürücüleri Canlı Yayında!

 

Canlı spor etkinliği planlarının ilki golf üzerine olacak. Profesyonel golfçüler ve F1 sürücüleri canlı yayında karşı karşıya gelebilir. Sanıyoruz ki bu proje planlandığı şekilde ilerlerse turnuva sonbahar döneminde Las Vegas’ta düzenlenecek. Bu sayede canlı spor yayını projesi, Netflix ilk yayını olarak tarihte yerini alacak.