Telefon Kamera Lensi Gibi Görünen TECNO Phantom X2 Pro Türkiye'de!

Kamera Lensi Gibi Görünen TECNO Phantom X2 Pro Türkiye'de!

Kameranın telefonu var! Dedirten yeni TECNO Phantom X2 Pro ile tanışın! Kısa sürede telefon pazarında büyük bir çıkış yakalayan TECNO, Phantom X2 Pro modelini Türkiye’ye getirdi… 04-05-2023

Kameranın telefonu var! Dedirten yeni TECNO Phantom X2 Pro ile tanışın! Kısa sürede telefon pazarında büyük bir çıkış yakalayan TECNO, Phantom X2 Pro modelini Türkiye’ye getirdi…

 

Android bir telefon satın almak istiyor ve üstelik kamerası ile de harika fotoğraflar elde etmeyi düşlüyorsanız TECNO tam da size göre bir modelle karşınızda. 6,8 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip yeni ürün, 120 Hz'ye kadar tazeleme oranı ve FHD+ çözünürlük sağlıyor.

 

TECNO Phantom X2 Pro Özellikleri


Sizler için telefonun öne çıkan teknik özelliklerini hemen belirtelim. Öncelikle 12 GB RAM bulunuyor ve buna karşılık 5 GB sanal RAM desteği de sağlanıyor. Batarya ise 5.160 mAh kapasiteli. Kamera özellikleri ise fazlasıyla dikkat çekici. 65 milimetre odak uzaklığı bulunuyor. Portre kamerası ise 50 MP çözünürlüğe sahip.

 

Hareket eden bir lensinin bulunuyor olması, TECNO Phantom X2 Pro modelinin oldukça rağbet göreceğini gösteriyor. Kullanmaya başladığınızda, gerekli durumlarda lens dışarı doğru hareket ediyor. Peki neden böyle bir sisteme ihtiyaç duyuldu? Şirket telefonun yeterince ince olabilmesi fakat kamera performansının da yüksek kalabilmesi için bu yolu tercih etmiş. Telefonlarda böyle bir tasarım dünyada ilk kez kullanılıyor ve TECNO, bu teknolojiye "teleskobik portre lens" diyor.

 

TECNO Phantom X2 Pro Fiyatı


Ön kamera da 32 MP. Cihazda MediaTek'in Dimensity 9000 işlemcisi kullanılıyor. Fiyatlar ise şu şekilde. TECNO Phantom X2 19.999 TL. TECNO Phantom X2 Pro ise 24.999 TL.