Telefon iOS 17.5 Beta 4 Nasıl İndirilir?

iOS 17.5 Beta 4 Nasıl İndirilir?

Apple İOS 17.5 Beta 4 güncellemesini geliştiriciler için yayınladı. Önemli görülen bu yükseltme, isteyen tüm geliştiriciler için indirilebilir. İşte detaylar… 02-05-2024

Apple İOS 17.5 Beta 4 güncellemesini geliştiriciler için yayınladı. Önemli bir güncelleme olarak görülen bu yükseltme, isteyen tüm geliştiriciler için indirilebilir. İşte detaylar…

 

Apple geçtiğimiz aylarda İOS 17.4’ü kullanıcılara sunmuştu. Bu güncelleme ile birlikte iPhone kullanıcılarına üçüncü taraf ödeme sistemleri, alternatif uygulama mağazaları ve farklı tarayıcılar için kapı aralamıştı. Şimdi ise Apple İOS 17.5 güncellemesi üzerinde çalışmaya başladı. İlk olarak Nisan ayında beta sürümünü yayınladı. Güncel olarak ise İOS 17.5 Beta 4 sürümünü yayınladı. Geliştiriciler İOS 17.5 güncellemesini sadece birkaç adımda indirebilir.

 

İOS 17.5 Beta 4 ile Gelen Güncellemeler Neler?

Teknoloji devi Apple, iPhone cihazları için hazırladığı İOS 17.5 Beta 4 güncellemesini tüm geliştiricilerin erişimine açtı. Bu aşamada firma, 7 Mayıs tarihiyle yeni tabletlerini piyasaya sürmeden öncesinde yeni güncellemenin sürümünü test etmeye başladı. Bu güncelleme, Apple’ın geliştirici programına kayıtlı olanlar tarafından indiriliyor.

 

Tüm bunların dışında İOS 17.5 Beta 4 güncellemesi notları incelendiği zaman öncelikle AbleNet Hook+ Assistive switch MFi aksesuarların iPad ve iPhone cihazlara kablosuz olarak bağlanamaması gibi problemlerin çözüldüğü görülüyor.

 

İOS 17.5 Beta 4 İndirme Nasıl Yapılır?

Yeni güncellemeyi indirmek için ilk olarak iPhone cihazında ‘’Ayarlar’’ uygulamasını açın. Ardından ‘’Genel’’ kısmından ‘’Yazılım Güncelleme’’ kısmına giriş yapın. İOS 17.5 Beta 4 adlı güncellemeyi indirebilirsiniz. Ardından kurulumu başlattıktan sonra cihazınıza İOS 17 Beta 4 güncellemesini indirmiş olacaksınız. Bu aşamada geliştirici olarak kayıtlı değilseniz güncelleme görünmez. Yani güncellemeyi indirebilmek için geliştirici olmanız gerekiyor.

 

İOS 17.5 Beta 4 Güncellemesi Ne Zaman Çıkıyor?

Teknoloji devi Apple’ın 17.5 güncellemesinin ise tam olarak ne zaman sunulacağı henüz belli değil. Önümüzdeki haftalarda Apple, yeni güncelleme konusunda bilgilendirme yapabilir.