Telefon Huawei Pocket 2: Dünyanın İlk Dört Arka Kameralı Dikey Katlanabilir Telefonu!

Huawei Pocket 2: Dünyanın İlk Dört Arka Kameralı Dikey Katlanabilir Telefonu!

Huawei, yepyeni katlanabilir telefonu Pocket 2’yi tanıttı. İşte dünyanın ilk dört arka kameralı ve dikey katlanabilir telefonunun özellikleri ve fiyatı… 23-02-2024

Huawei, yepyeni katlanabilir telefonu Pocket 2’yi tanıttı. İşte dünyanın ilk dört arka kameralı ve dikey katlanabilir telefonunun özellikleri ve fiyatı…

 

Huawei’nin yeni katlanabilir telefonu dün tanıtıldı. Çin başta olmak üzere tüm dünyada hatırı sayılır bir kullanıcısı bulunan Huawei telefon modelleri, listesine bir yenisini daha ekledi. Yepyeni Pocket 2 piyasaya sürdü. Arka kısmında büyük bir daire tasarımı ile gelen bu cihaz, ilk dört kameralı katlanabilir telefon olarak tanıtılıyor.

 

Huawei Pocket 2, Dünyanın İlk Dört Arka Kameralı Cihazı Oluyor!

Huawei, Pocket 2 cihazının tasarımında ilginç detaylara yer vermiş. Cihazın üzerinde iki adet daire bulunuyor. Dairelerin birinde kameralar konumlandırılmış. Diğer dairede ise tam olarak 1,15 inç büyüklüğünde OLED ikinci ekranı bulunuyor. Yaklaşık olarak 360 x 360 piksel çözünürlüğünde olan bu ekran 296 ppi yoğunluğa sahip. Cihazın içerisinde ise 6,94 inç büyüklüğünde bir panel bulunuyor. Bu ekran ise 2690 x 1138 piksel çözünürlüğüne sahip ve ekran 120 Hz yenileme hızı ile beraber 2200 nit tepe parlaklık değerinde kullanılıyor. Üzerinde ise 10,7 Megapiksellik bir selfie kamerası taşıyor. Ekranın alt kısmında 40W kablosuz ve 66W kablolu hızlı şarj desteği yer alıyor. Bu cihaz aynı zamanda 4520 mAh bataryaya ile ön plana çıkıyor. Bu sebeple kullanıcılara gün içerisinde uzun bir kullanım imkanı sağlıyor.

 

Huawei Pocket 2 Özellikleri

Huawei Pocket 2 cihazı genel olarak gücünü Kirin 9000S yonga setinden alıyor. Aynı zamanda yeni cihaz 12/16GB RAM bellek ile geliyor. Depolama kısmında ise 256 GB, 512 GB ve 1 TB olmak üzere üç farklı seçenek ile satışa sunuluyor. Bilindiği üzere Huawei cihazlarında HarmonyOS işletim sistemi kullanıyor. Pocket 2 cihazı ise HarmonyOS 4.0 işletim sistemi ile çalışıyor. Arka kısmında ana kamera olarak işlev sağlayan 50 Megapiksellik bir sensörü bulunuyor. Aynı zamanda Pocket 2 Flip, 12 Megapiksel ultra geniş açılı sensörü, AI destekli 2 Megapiksellik lensi ve 8 Megapiksel telefoto kamera arkası kamera grubunda bulunuyor.

 

Huawei Pocket 2 cihazı tüm bu özelliklere ek olarak, çift bantlı Wi-Fi, microSD kart, NFC desteği ve Bluetooth 5.2 özelliklerine sahip Cihaz renkleri ise beyaz, gri, siyah ve mor olmak üzere dört farklı renk seçenekle satışa sunuluyor.

 

Huawei Pocket 2 Fiyatları

 

  • -12 GB RAM / 256 GB depolama fiyatı 1040 Dolar
  • -12 GB RAM / 512 GB depolama 1110 Dolar
  • -12 GB RAM / 1 TB depolama 1180 Dolar
  • -16 GB RAM / 1 TB depolama 1500 Dolar

 

Sonuç olarak Huawei Pocket 2 cihazı kamera kısmında bir ilk olarak birçok konuda, bir önceki nesilden daha iyi bir performans sağlıyor. Özellikle katlanabilir cihazlar konusunda iddialı olan Huawei, ilginç tasarımı ile beraber erformans anlamında önemli iyileştirmelere sahip diyebiliriz. Güncel fiyatlar için markanın resmi web sitesini ziyaret ediniz.