Teknoloji Huawei, İstanbul’da Yepyeni Akıllı Ofis ve Ses Ürünlerini Tanıttı!

Huawei, İstanbul’da Yepyeni Akıllı Ofis ve Ses Ürünlerini Tanıttı!

Huawei Türkiye’de ‘’Fashion Forward’’ konsepti adı altında yepyeni akıllı ofis ve ses ürünlerini tanıttı. 17-01-2024

Huawei Türkiye’de ‘’Fashion Forward’’ konsepti adı altında yepyeni akıllı ofis ve ses ürünlerini tanıttı. Bununla birlikte Türkiye’nin Huawei için önemli bir pazar olduğunu vurguladı.

 

Huawei bu sefer yeni lansmanını Türkiye’de yaptı. İstanbul’da Fashion Forward adını verdiği konsepti ile ses ve akıllı mobil teknolojilerini tanıtı. Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Avrupa Başkanı olan William Tian ise özellikle Huawei pazarının 2023’teki önemini vurguladı. Ek olarak 2024 senesinde daha yenilikçi ürünlerle devam etmek istediklerini belirtti. Türkiye ülke müdürü olan Allen Yao ise Huawei’nin zorlu koşullara rağmen büyüdüğünü ve marka bilinirliğinin devamlı olarak artış gösterdiğini açıkladı. Özellikle Bilgisayar kategorisinde hedeflerini büyüttüklerini ve Türkiye’nin 1 numaralı markası olmak istediklerini belirtti. Aynı zamanda tablet kategorisinde hafif ofis vizyonuna odaklandıklarını söyledi.

 

Huawei, İstanbul’da Hangi Teknolojileri Tanıttı?

Huawei, aşağıdaki yeni ürünlerini gerçekleştirdiği lansmanda sundu. İşte Huawei'in en yeni ürünleri ve özellikleri...

 

Huawei MatePad Air PaperMatte

Huawei Air PaperMatte Edition tabletin en öne çıkan özelliği, 2800 x 1840 çözünürlüğü ve 144 Hz yenileme hızına sahip olması. Buna ek olarak kâğıt üzerinde kalemle yazı yazma deneyimi sunması ve kâğıt benzeri okuma deneyimi sağlaması da en dikkat çekici özelliklerinden birisi olabilir. Genel olarak 144 Hz ekran yenileme hızı, özellikle Huawei tabletler için bir ilk diyebiliriz. Huawei MatePad Air PaperMatte tablet yine M-pencil ile çalışıyor. Fiyatı ise güncel olarak 16.999 TL olarak satışta.

 

Huawei MatePad Pro 13.2

Huawei, MatePad Pro 13.2 ile yaratıcılığı artırmayı hedefliyor. 580 gram ağırlığında ve 5,5 mm kalınlığında olan bu tablet, OLED ekranı ile birlikte kullanıcılara birçok avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra Huawei X-True Display, Huawei M-Pencil (3.nesil) kalem ve klavyesi ile tam performans çalışıyor. Aynı zamanda M-Pencil, NearLink teknolojisi ile hızlı bağlantı sağlıyor. Tam alanlı dokunmatik yüzü ile tablet dizüstü bilgisayar gibi kullanılabiliyor. Cihazın satış fiyatı ise 32.999 TL olarak güncellendi. Yanında ise MatePad Pro Klavye ve 3.Nesil M-pencil hediye.

 

Huawei MateBook D16 Intel Core İ9 İşlemci

Huawei MateBook ailesinin yeni üyelerinden olan MateBook D16, göz alıcı tasarımı ve Intel Core İ9 işlemcisiyle birlikte dikkatleri üzerine çekiyor. Huawei MateBook D16, İ9 işlemcili bilgisayar, 16 inç ekranı ile birlikte en yeni modellerden birisi. Cihaz, 16 inçlik ekranının yanı sıra FullView ekran ve Eye Comfort ile geliyor. Cihazın içerisinde 13.Nesil Intel Core H seri işlemci bulunuyor. MateBook D16 İ9, 34.999 TL’den satışa sunuluyor.

 

Huawei FreeClip

Huawei FreeClip kulaklığı, özellikle hareket halindeyken konforlu bir dinleme deneyimi sağlıyor. C-köprüsü tasarımına sahip bu kulaklık, yaklaşık 25.000’den fazla güvenilirlik testinden geçmiştir. C- köprüsü tasarımı sayesinde konfor ve performans önemli derecede artıyor. Şarj kutusu ile kullanıldığı zaman 36 saate yakın dinleme süresi sunuluyor ve sağ-sol kulak tanımlaması otomatik şekilde yapılıyor. Güncel olarak 4.999 TL fiyat etiketiyle satışta.