Telefon Hızlı Şarj Olan Katlanabilir Telefon: Oppo Find N3 Serisi

Hızlı Şarj Olan Katlanabilir Telefon: Oppo Find N3 Serisi

Oppo’nun yeni çıkan akıllı telefon modeliyle alakalı yeni bilgiler geldi. Oppo, katlanabilir telefon kullanmaktan keyif alan herkes için yüksek şarj desteği sunacak. 02-08-2023

İlk olarak 2022 senesinde piyasaya sürülen Oppo, Find N2 Flip özellikleriyle beraber sağladığı şık tasarımı ile dikkatleri üzerinde toplamıştı. Ancak yakında tanıtılması planlanan yepyeni katlanabilir akıllı telefon modeli Oppo Find N3 modeli, avantajlı özellikleriyle kullanıcılara sunulacak. Genel olarak Oppo Find N3 modeli, Galaxy X Fold 5 modeline rakip olacağa benziyor.

 

Katlanabilir telefon pazarında sürekli olarak rekabet artış gösteriyor. Bununla beraber Oppo markası Find N3 model bilgisini kendi sosyal medya hesaplarından paylaşarak kullanıcıları bilgilendirdi ve modelin resmi olarak piyasaya sürüleceği kesinleştirildi. Oppo markasının daha öncelerde piyasaya sürdüğü katlanabilir telefon modellerinde kablosuz şarj desteği gibi özellikler yoktu. Ancak Find N3 modeli ile birlikte diğer modellerde kablosuz şarjı destekleyeceği bilgisi de paylaşıldı. Üstelik daha birçok avantajla beraber oldukça dikkat çekiyor.

 

Oppo Find N3 Modeli Özellikleri

İddiaya göre Oppo Find N3 modeli 8,0 inç ekran büyüklüğüne sahip olarak LTPO AMOLED ekran üzerinde 120 Hz yenileme hızı ve 2268x2440 piksek çözünürlük sunacak. Oppo katlanabilir telefonun diğer ekranının da 6,5 inç büyüklüğünde olması planlanıyor. Genel olarak Oppo Find N3 modeli gücünü Snapdragon 8 gen 2 işlemcisinden alması bekleniyor. Oppo Find N3 modeli ile hem 12 GB hem de 16 GB olmak üzere iki farklı seçeneği sunacak. Android 13 tabanlı ColorOS13 özelliğinin gelmesiyle beklenen cihazın depolama kısmı için 256 GB ve 512 GB seçenekleri sunulabilir.

 

Telefon modelinin arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak geniş açılı kamera sunuyor. Üstelik 32 megapiksel çözünürlükle telefoto kamera, 48 megapiksel çözünürlükle ultra geniş açıda kameranın olacağı ileri sürüldü. Tüm bu bilgilerle Find N3 modeli hem tasarım ekran hem de pil ömrü gibi çeşitli alanlarda dikkat çekecektir. Cihazın etkileyici bir fotoğraf deneyimine sahip olacağı, bu özelliklerle birlikte netleşmiş durumdadır.

 

Oppo Find N3 Fiyatı Ne Olacak?

Dayanıklı şarj özellikleriyle sunulacak Oppo Find N3 modelinin fiyatı şimdiden birçok kullanıcı tarafından merak ediliyor. Telefonun başlangıç fiyatı 1250 dolar civarında olması beklenmektedir. Oppo, bu yeni katlanabilir telefon fiyatı konusunda resmi bir açıklama yapmadı. Yani bu fiyat henüz net değil. Söz konusu telefon, farklı fiyat etiketleriyle satışa sunulabilir.

 

Önceki raporlara baktığımızda, Find N3 modelinin, Find N ve Find N2 modelleri gibi sadece Çin’de satışa sunulacağını iddia etmişti. Ancak Endonezya ve Tayland gibi sertifika platformlardaki görünümle beraber cihazın küresel pazarda yer alacağını doğrulamıştır. Ancak yine de net bir şekilde fiyat bilgisi vermek mümkün değildir.

 

Oppo Find N3 Çıkış Tarihi

Oppo Find N3, en iyi katlanabilir telefon modelleri arasında yerini almaya hazırlanıyor. Üstelik bu modelin 2023 senesinin Ağustos ayı ile tanıtılması beklenmektedir. Oppo, yepyeni katlanabilir telefon modeli şimdiden büyük bir ilgi toplamaya başladı. Katlanabilir telefon pazarının öncü markalarından biri olmaya hazırlanan Oppo, yeni modelleriyle birlikte başlıca özelliklerini gün yüzüne çıkararak avantaj sağlıyor. Telefon ayrıca hafif ve ince olacak şekilde tasarlanarak serinin önceki modellerinden farklı şekilde sıyrılacağını söyleyebiliriz.

 

Sonuç olarak Oppo Find N3 serisi, yepyeni özelliklerle kullanıcılarıyla bir araya gelecek. Cihazın özellikleri şimdiden hali hazırda bazı sızıntılarla gün yüzüne çıkmış durumda görünüyor. Oppo, yakın zamanda Türkiye’de başlayacak satışlarıyla geniş bir kitleyi hedefleyerek Çin dışındaki uluslararası pazarda büyük bir satış elde etmeyi planlıyor diyebiliriz.