Teknoloji Giyilebilir Teknolojide Yenilik: Samsung Galaxy Ring Duyuruldu!

Giyilebilir Teknolojide Yenilik: Samsung Galaxy Ring Duyuruldu!

Samsung Galaxy Ring, giyilebilir teknolojik bir yüzük olarak duyuruldu! 19-01-2024

Samsung Galaxy Ring, giyilebilir teknolojik bir yüzük olarak duyuruldu! Kısa süre önce merakla beklenen Galaxy S24 modelini tanıtan Samsung, etkinlikte bir sürpriz yaptı. Buna istinaden ilk akıllı yüzük modelini detaylara çok yer vermese de duyurdu. İşte akıllı yüzük Samsung Galaxy Ring ve özellikleri…

 

Android tutkunlarının merakla beklediği etkinlik sonunda gerçekleşti ve Güney Kore merkezli teknoloji devi şirket, Galaxy S24 modelini tanıttı. Fakat yenilikler bununla sınırlı değildi. Etkinlikte henüz tüm detayları ve özellikleri belirtilmese de, sağlık ölçümü konusunda önemli bir gelişme kaydedeceği ön görülen akıllı yüzük Samsung Galaxy Ring’de duyuruldu. İddialara göre yapay zeka temelli olacak bu yeni giyilebilir teknoloji ürünü, fitness ve uyku konusunda da yenilikçi bir yaklaşıma sahip.

 

Şirketin gösterdiği kısa video ve yaptığı açıklamaya göre Galaxy Ring, akıllı bir sağlık takip cihazı olarak bizlerle buluşacak. Ayrıca bazı yapay zekâ özellikleri sunacağı da gelen bilgiler arasında. Peki şirket ürünle ilgili ne gibi açıklamalarda bulundu? İşte detaylar


Samsung Galaxy Ring Akıllı Yüzük

“Samsung Health'in en son yeniliklerini yepyeni bir form faktörüne getirerek, sadece Samsung'un yapabileceği gibi gelecekteki sağlığın şeklini değiştirmek için güçlü ve erişilebilir bir sağlık ve zindelik cihazı geliştirdik. Yapay zeka teknolojisi ile bağlantıda kalmamızı, yaratıcılığımızı ortaya çıkarmamızı ve daha anlamlı yollarla daha sağlıklı alışkanlıklar edinmemizi sağlayan Galaxy Ring ile tanışın. Bu sadece bir başlangıç ve sizin de denemeniz için sabırsızlanıyoruz.”

 

Akıllı yüzük yani diğer bir deyiş ile yeni giyilebilir teknoloji ürünü aslında bir ilk değil. Daha önce bu konuda farklı markaların girişimleri olmuştu. Fakat Samsung, yapay zeka entegrasyonu ile birlikte bu alanda büyük ivme yakalayacak gibi görünüyor. Gelişmeleri hep birlikte takip ediyor olacağız.