Tablet Galaxy Tab S6 Lite Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Galaxy Tab S6 Lite Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Samsung hem eğlence hem de iş için tasarladığı tableti Galaxy Tab S6 Lite’ı satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte detaylar… 26-03-2024

Galaxy Tab S6 Lite, üretmek ve not almak için yenilenen tasarımı ve S Pen kalemi ile beraber önceki modele göre daha fazla avantaj sağlıyor. Aynı zamanda merakla beklenen bu ürün, 1 Mayıs tarihi ile Türkiye’de satışa sunulmaya başlıyor. Samsung’un açıklamasına göre yeni tableti Galaxy Tab S6 Lite, geniş ekranı, ince ve kompakt gövdesi ve kutu içerisinden yeniden tasarlanan S Pen ile satışa çıkıyor.

 

Samsung Galaxy Tab S6 Satışa Çıkıyor

Samsung açıklamasında, bu ürünün iş hayatında daha fazla esneklik kazanması ve özel hayat ile birlikte harmanlanması sebebiyle modern hayatın ne kadar yoğun olabileceğini belirtti. Bununla beraber artık kullanıcıların, günlük hayat tarzına hızlıca entegre olabilen cihazlara ihtiyaç duyduklarının altını çizdi. Bu tabletin, kişilerin aynı anda birkaç farklı görevi yapmalarına, yeni fikirlerini kolayca kayıt etmelerine ve böylece kendileri için en önemli konulara bile vakit ayırabilmelerine imkân sağlayacak özellikte olduğunu ifade etti.

 

Samsung Galaxy Tab S6’da Pen Tasarımı Nasıl?

Samsung’un geliştirilmiş S Pen ürünü, farklı görevleri yerine getirme ve not alma konusunda önemli bir asistan olarak öne çıkıyor. 0,7 mm’lik kalem ucu ve 7,03 gram ağırlığındaki S Pen hem çizim yaparken hem de not alırken avantaj sağlıyor. Bunun dışında tablet 10,4 inç ekranı ile hafif ve kompakt bir tasarıma sahip. Kolay taşınabilirlik sayesinde video veya film izlemek, farklı görevleri yerine getirmek için imkân sağlıyor.

 

Samsung Galaxy Tab S6 Lite, 3 farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Gök mavisi, gül pembesi ve dağ grisi renkleri ile kullanıcılar istediği model arasından tercih yapabilir.

 

Samsung Galaxy Tab S6 Özellikleri

Tabletin arka kısmında 8 Megapiksel ve ön kısmında 5 Megapiksel kamera yer alıyor. Üstelik Dolby Atmos ve çift hoparlör desteğine sahip. Öte yandan işlemcisinin ismi tam olarak açıklanmadı fakat iddialara göre Exynos 1280’den güç aldıyor. Depolama kısmında ise 4GB RAM ve 64 veya 128 GB depolama seçenekleri bizleri karşılıyor. Cihazda depolama artırımına imkân sağlayan microSD kart yuvası yer alıyor. Bununla beraber 7.040 mAh’lik bataryası ile 14 saate kadar pil kullanımı sunduğu iddia ediliyor.

 

Samsung Galaxy Tab S6 Fiyatı Ne Olacak?

Samsung Tab S6 Lite 2024 modelinde LTE ve Wi-Fi olmak üzere iki versiyon var. Pembe, gri ve nane renk seçenekleri bulunan tabletin fiyatı ise henüz açıklanmadı. Bunun dışında tablet, kullanımı daha eğlenceli ve kolay hale getiren kullanışlı, eğlenceli ve akıllı birçok özelliği barındırıyor. Tüm bu özellikleri ile birlikte kullanıcılar açısından önemli avantajlar oluşturabilir. Ürünün fiyat bilgisi ise piyasaya çıkmadan öncesinde netleşecektir.