Teknoloji Fiyatıyla ve Özellikleriyle Dikkat Çekiyor! İşte Vivo TWS Air Pro Kablosuz Kulaklık

Fiyatıyla ve Özellikleriyle Dikkat Çekiyor! İşte Vivo TWS Air Pro Kablosuz Kulaklık

Vivo TWS Air Pro, özellikleri ve fiyatı ile tam performans bir kablosuz kulaklık olarak karşımıza çıkıyor. Yazımızda Vivo TWS Air Pro kablosuz kulaklıktan bahsedeceğiz. 02-06-2023

Kablosuz kulaklıklar hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak bizimleler. Günlük hayatımızda ve iş yaşantımızda yoğun olarak kullanılır durumdalar. Bu nedenle seçim yapmak istediğimizde alternatifler çok fazla olduğu için kararsız kalabiliyoruz. Fiyat performans ürünlere yönelmeye çalışırken araştırmaları sürdürüyoruz. Vivo bu konuda bize yardımcı olarak ürünüyle karşımızda! İşte Vivo TWS Air Pro…

 

Çin teknoloji şirketi olarak bildiğimiz Vivo, düzenlediği etkinlikte yeni telefon modellerini ve yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. Özellikleri ve fiyatıyla herkes tarafından beğeni toplayan kablosuz kulaklık, müzik severlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

 

Vivo TWS Air Pro Kablosuz Kulaklık Özellikleri

Kablosuz kulaklıklarda dikkat edilen ilk şey, ürünün boyutu ve ağırlığı. Çok büyük boyuttaki bluetooth kulaklıklar, kulakla uyum sağlamıyor ve kullanma konusunda problemler çıkabiliyor. Vivo TWS Air Pro, sadece 4 gram ağırlığında üretilmiş ve kulağı kesinlikle rahatsız etmiyor. Bu hafif yapıya rağmen 14,2 mm'lik sürücüler, üst düzey ses kalitesi alınmasını sağlıyor.

 

Çevre gürültüsü iyi müzik dinleme deneyimini negatif yönde etkileyen bir faktör. Vivo, bu gürültü oranını %70’e kadar azaltıyor. IP54 sertifikası ile toza ve suya karşı dayanıklılık sunuyor. Üstelik ekolayzer moduyla dilediğiniz an ses şeklinde farklılık yaratabiliyorsunuz.

 

6 Saate Kadar Kesintisiz Kullanım!

Tabii ki şark süresi hepimiz için çok önemli. Kablosuz kulaklıkları kullanırken şarjın bizi yarı yolda bırakmıyor olması gerekir. Vivo TWS Air Pro kablosuz kulaklık, aktif gürültü engelleme özelliği kapalıyken 6 saate kadar kesintisiz kullanılabiliyor. Peki renk seçenekleri neler? Derseniz hemen açıklayalım. Rough Blue ve Vitality White olarak isimlendirilen iki renk seçeneğine sahip. Fiyatı ise 42 dolar olarak duyuruldu.

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/airfryer-nedir-onunla-neler-yapilabilir-206 linkinden ulaşabilirsiniz.