Telefon En İyi Telefon Sıralaması: 2022'nin Öncüleri

En İyi Telefon Sıralaması: 2022'nin Öncüleri

Teknoloji tutkunları, her gün yeni çıkan akıllı telefon modellerinin hızına yetişmekte zorlanıyor. Yazımızda en iyi telefon sıralaması: 2022'nin öncülerini sıralayacağız. 15-02-2023

Teknoloji tutkunları, her geçen gün yeni çıkan akıllı telefon modellerinin hızına yetişmekte zorlanıyor. Kullanıcı ihtiyaçlarını gözlemleyip hemen her talebe rahatlıkla cevap veren akıllı telefon markaları ise rekabet ortamında sınırları zorlayarak daha gelişmiş cihazlar üretmeye devam etmekte. Bu noktada öne çıkan En İyi Telefon Sıralaması 2022 listesi, “Hangi telefonu almalıyım?” sorusuna rahatlıkla yanıt vermeyi başarıyor. EasyCep olarak 2022’de sıklıkla satın alınan en iyi 10 telefon modelini sizler için listeledik. İşte o modeller:

 

iPhone 13 Pro: Dünyanın Çok Satanı 

iPhone 13 Pro modeli, en iyi telefon sıralaması 2022 listesinde dünyanın çok satanları arasında yer almakta. Kolay tutuş sağlayan oval köşe tasarımı ve 203 gram ağırlığı sayesinde rahat taşınabilir yapısıyla keyifli bir kullanım sunmakta. True Tone Flash teknolojisi ve telefondaki ışık düzeyine göre ayarlanabilen otomatikleştirme gibi özelliklerle kullanıcılarına son derece iyi bir performans sağlamakta.

 

iPhone 13 Pro’nun öne çıkan özellikleri arasında artırılmış gerçeklik uyumu, 3D yüz tanımlama, AirPlay, Apple Pay ve True Depth kamerayla yüz tanıma gibi servis işlevleri bulunuyor. Gold, silver, grafit, sierra mavisi ve köknar yeşili gibi geniş renk yelpazesiyle satışa sunulan modeller ile tarzınızı tamamlamanız mümkün.

 

iPhone 13 - iPhone 13 Mini: Yüksek Pazar Payı Lideri

Güçlü taleple yüksek pazar payı elde eden iPhone 13 ve iPhone 13 Mini, en iyi telefon sıralaması 2022 listesinde yer almayı başarıyor. Ceramic Shield cam koruma özelliği, düz kenarlı kullanıcı dostu tasarımı ve 12 MP çift kamera sistemi gibi özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilen bir model. Birbirinden farklı renk seçeneklerine sahip olan ürünler, parmak izine dayanıklı yağ tutmayan kaplaması sayesinde de rahat bir kullanım sunmakta.

 

Samsung Galaxy A12: Dünyanın Popüler Telefonu

Samsung Galaxy A12, 720x1600 HD+ çözünürlüklü LCD ekran özellikleriyle âdeta göz kamaştırıyor. Üründe 3-4-6 GB RAM özelliğinin yanı sıra 32 GB, 64 GB ve 128 GB dâhilî depolama seçenekleri de mevcut. Çift sim kart alanı, parmak izi özelliği ve hafıza kartı desteğiyle Galaxy A12, dünyanın popüler telefonları arasında en üst sıralarda yer almayı başaran bir model.

 

Samsung Galaxy S20 Ultra: Devasa Ekran Tasarımı

En iyi telefon sıralaması 2022 listesinde devasa büyük ekranıyla teknoloji tutkunlarını etkileyen Galaxy S20; 222 gram ağırlığındaki yapısı sayesinde kolay bir kullanım vadediyor. 6.9 inç Dynamic AMOLED 2X ultra ince çerçeveli geniş ekranı ve 166.9 x 76 x 8.8mm boyutuyla tablet kullanımı tadında bir performans sunuyor. 

 

10x optik zoom ve 100x’e kadar dijital zoom ayrıcalığıyla harika fotoğraflar çekmenize olanak sunan ürün, birbirinden kaliteli özelliklere sahip. 108 MP geniş açılı arka kamera, 48 MP telefoto, 12 Mp ultra geniş açı ve ToF kurulumuyla fotoğraf ve video severleri de cezbediyor. 

 

Zarif Bir Tasarım: Samsung Galaxy S20 FE

En iyi telefon sıralaması 2022 listesine giren Samsung Galaxy S20 FE, IPS LCD S-AMOLED ekranı ve IP68 dereceli kasasıyla dikkat çekiyor. 6 GB RAM özelliğinin yanı sıra 128 GB dâhilî ve artırılabilir depolama alanıyla da geniş bir kaydetme imkânı sunuyor. Hem önde yer alan 32 MP selfie kamerası hem de arkada bulunan 8, 12 ve 12 MP ana kameralar sayesinde olağanüstü fotoğraf ve videolar çekme şansı elde edebilirsiniz. 

 

4500 mAh batarya gücü ile Samsung Galaxy S20 FE, cihazı kesintisiz bir şekilde kullanabilmenize olanak tanır. 30X Space Zoom özelliği sayesinde en ince görüntüleri bile son derece kaliteli bir şekilde yakınlaştırır. Renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulan bu telefonu EasyCep üzerinden rahatlıkla satın alabilirsiniz.

 

Xiaomi Redmi 9: İyi Fiyat ve Kalite Dengesi

Xiaomi Redmi 9, en iyi telefon sıralaması 2022 listesinde kendisine yer bulmayı başarıyor. 6.39 inç’lik ekranı, Multi Touch özelliği ve 403 PPI piksel yoğunluğu ile hem rahat hem de fonksiyonel bir kullanım sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra 157.5 mm uzunluk, 74.67 mm genişlik ve 7.61 mm kalınlığıyla da ergonomik bir kullanım vadediyor. İyi fiyat ve kalite dengesini bir arada sunan model, kullanıcıların kalbini kazanmayı başarıyor.

 

Oppo Reno 5 Lite: Sıra Dışı Yapay Zekâ Teknolojisi

Oppo Reno 5 modelinde yer alan yapay zekâ portre video özelliği, geliştirilmiş şekilde karşımıza çıkıyor. Bu özellik, çekilen videolarda yer alan kişileri tanıyarak geri plandan seçebiliyor. Çekilen kişiye parlak renkler kazandırılırken arka planda kalanlara ise siyah ve beyaz portre uygulanabiliyor. Böylelikle portrenin öznesi ön plana çıkmış oluyor.

 

En iyi telefon sıralaması 2022 listesinde yer alan Oppo Reno 5 Lite’nin yapay zekâ sahne geliştirme 2.0 özelliği, 22 farklı manzarayı algılayabilir. 30W VOOC Hızlı Şarj 4.0 teknolojisiyle üretilen ürün, yalnızca 56 dakikada tam şarj edilebilir. Birbirinden kaliteli özelliklere sahip olan Oppo Reno 5 Lite ile son derece iyi bir kullanıcı deneyimi elde etmek mümkün.

 

Realme C21: Süper Güç Tasarrufu ile Kesintisiz Deneyim

IPS LCD ekranıyla karşımıza çıkan batarya kapasitesi yüksek Realme C21, Helio G35 işlemcisinden güç alan bir ürün. Öndeki damla çentiğine yerleştirilen ve 4 kata kadar yakınlaştırma sağlayan yapay zekâ destekli kameranın boyutu ise 13MP olarak dikkat çekiyor. Realme C21; süper güç modu sayesinde %5 şarj ile WhatsApp ve YouTube’da 1,5, Spotify’da ise 4,5 saate kadar vakit geçirmenizi mümkün kılmakta.

 

İddialı Kamerası ile Huawei P50 Pro 

Huawei P50 Pro; kaliteli lens ve optikleri, üst düzey donanımı ve zarif köşeli tasarımıyla dünyanın en iyi telefon sıralaması 2022 listesinde yer almayı başarıyor. Huawei Share anlık dosya aktarımıyla büyük ayrıcalık sağlayan ürün, 72.8 x 158.8 x 8.55 mm boyut ve 195 gram ağırlığa sahip. Kamera kalitesiyle fark yaratan Huawei P50 Pro ile iddialı bir kullanıcı deneyimine hazır olun!

 

Donanım ve Tasarım Farkıyla Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy A52, kullanıcıların bir akıllı telefondan beklediği tüm donanımsal ve tasarımsal işlevlere sahip. 4.5 G desteği sayesinde dilediğiniz her yerde her an kesintisiz iletişim ayrıcalığı sunuyor. Hücresel veri bağlantı kalitesiyle görüntülü aramalarda netlik, internet erişiminde ise istenilen hız elde edilebilir. Ortam ışığı sensörü, aydınlık ortamlarda ekran parlaklığını otomatik olarak kıstığından hem pil gücünden tasarruf etmenize yardımcı olabilir hem de göz sağlığınızı korumaya destek verebilir.

 

2022'nin En İyilerini Piyasanın Altına Fiyata Nasıl Alabilirsiniz?

En iyi telefon sıralaması 2022 listesinde gözde olan iPhone, Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi markaların ikinci el yenilenmiş akıllı telefonlara EasyCep farkıyla sahip olabilirsiniz. Ticaret Bakanlığı’nın verdiği lisansa tabi olarak yenileme süreçlerini güvenle yürüten EasyCep, piyasanın altında fiyatlar ile son derece kaliteli bir kullanıcı deneyimini amaçlar.

 

İkinci el telefonlara dair merak ettiğiniz tüm sorular için EasyCep’den kolaylıkla yardım almanız mümkün. Birbirinden iyi yüzlerce cep telefonuna ev sahipliği yapan EasyCep, oldukça güvenilir süreçlerden geçen cihazları müşterileriyle buluşturur. En iyi telefon sıralaması 2022 listesinde bulunan ve uzun zamandır satın almayı düşündüğünüz o akıllı telefona ulaşmak bizimle çok kolay!

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/deprem-aninda-ve-sonrasinda-telefon-kullanimi-ile-yardim-alma-136 linkinden ulaşabilirsiniz.