Ev Yaşam Dokunmatik Ekranlı Robot Süpürge! “Redkey R20”

Dokunmatik Ekranlı Robot Süpürge! “Redkey R20”

İlk dokunmatik ekranlı robot süpürge Redkey R20 sizlerle! Detaylar içeriğimizde… 06-06-2023

İlk dokunmatik ekranlı robot süpürge Redkey R20 sizlerle! Detaylar içeriğimizde…

 

Robot süpürgeler yoğun yaşam temposunun verdiği zaman kısıtlamasıyla vazgeçilmez ürün halini aldılar. Ev temizliği için zaman ayırabilmek artık oldukça kısıtlı. Bu gibi durumlarda hem süpürme hem de silme özellikleriyle zaman kazandıran robot süpürgeler hayatımızı kolaylaştırıyor. Evi haritalayabiliyor olmaları, ıslak ve kuru temizlik yapabilmeleri ile birlikte artık zeminlere takılmadan ilerleyebilen teknolojileri oldukça başarılı. Günlük sürecimizi yönetmeye artı değer kattıkları da aşikar.

 

Birçok farklı modeli ve işlevi bulunan robot süpürgelere bir yenisi daha eklendi. Redkey markasının R20 model robot süpürgesi dokunmatik ekranıyla dikkat çekiyor. Klasik uygulama ile çalışan robot süpürgelerin dışında yönlendirmesi daha pratik bulunan bu ürün, oldukça fark yaratacak. Günümüzde birçok kişi sürekli uygulamaya girerek süpürgeyi yönlendirmekten rahatsızlık duyuyor. Üstelik henüz uygulama kullanma konusunda zorlanan ebeveynlerimiz de bulunduğu için dokunmatik ekranlı bu robot süpürge fark yaratıyor.

 

Redkey R20 istasyonunda bulunan geniş dokunmatik ekran, kullanıcılara cihaz üzerindeki tuşlarla uğraşma zorunluluğunu ve mobil uygulama kullanma gerekliliğini ortadan kaldırarak pratik bir çözüm sunuyor.

 

Redkey R20 Robot Süpürge ile Mükemmel Kullanıcı Deneyimi!

Ürünü aldığınız andan itibaren kolayca kullanabiliyorsunuz. Eşleşme, evi haritalama ve sakıncalı yüzeylerden kaçınma konusunda son derece başarılı.

 

Redkey R20, kuru temizlikte toz ve kir toplama konusunda güçlü bir performans sağlarken, 4000Pa emiş gücüyle öne çıkıyor. Ayrıca, döner paspaslama özelliği sayesinde ıslak temizlikte de istenilen performansı sunarak lekeleri kolayca çıkarıyor. İşlem tamamlandıktan sonra paspas kolayca temizlenerek kaldırılıyor. R20 ayrıca kendi kendini temizleme, toz boşaltma ve otomatik paspas kurutma gibi özellikleriyle de destekleniyor.

 

Redkey R20'nin tüm bu özellikleri ve geniş dokunmatik ekranı, onu tercih edilebilir bir robot süpürge modeli haline getiriyor. R20'nin piyasaya sürülme tarihi Temmuz ayı olarak belirlendi. Fiyatıyla ilgili ise henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.