Sosyal Medya Disney+ Abonelik Ücretlerinde %100’den Fazla Zam Yapıldı! İşte Güncel Fiyatlar

Disney+ Abonelik Ücretlerinde %100’den Fazla Zam Yapıldı! İşte Güncel Fiyatlar

Disney Plus, Türkiye üyeliğine yaptığı %100’den fazla zam ile kullanıcılarını şaşırttı. İşte detaylar… 14-02-2024

Disney+ platformu özellikle Disney yapımları başta olmak üzere, Marvel, Star Wars, National Geographic ve Pixar yayıncılarının tüm içeriklerini barındırıyor. Aynı zamanda bu şirket, orijinal ve yerel yapımlarıyla birlikte Türkiye’deki izleyicilerin dikkatini çekiyor. Bununla beraber dünya çapında 164.2 milyon aboneye ulaşarak Netflix ile yarışıyor.

 

Genel olarak 2024 senesiyle birlikte oldukça popüler bir video akış platformu haline gelen Disney+, son dönemde en çok konuşulan platformlardan birisi haline geldi. Özellikle kısa süre içerisinde hatırı sayılır bir kitle elde eden Disney+, Netflix, Amazon Prime ile rakip hizmetlerle rekabetini sürdürüyor. Son olarak ise platform, abonelik ücretlerine zam yaptı. Peki Disney+ 2024 abonelik fiyatları ne oldu?

 

Disney+ Yeni Abonelik Ücreti 2024

Geçtiğimiz senelerde Türkiye pazarına giren fakat son dönemde birçok konudan dolayı tartışmaların odak noktası olan Disney+, abonelik ücretlerine büyük bir zam yaptı. Platformun yaptığı son değişiklikle ile beraber abonelik ücretleri aylık 134,99 TL’ye çıktı. Senelik üyelik ücreti ise 1.349,90 TL oldu. Bu zamdan öncesinde fiyatlar aylık 64,99 TL ve senelik 649,90 TL idi. Aynı zamanda bu fiyatlar, 20 Mart 2024 ve sonraki ödeme tarihlerinde güncellenecek.

 

Disney Plus Güncel Abonelik Ücretleri

2019 senesinde yayın hayatına başlayan Disney+, 2022 senesinde Türkiye’de faaliyete geçti. Bununla beraber Netflix’e göre uygun fiyatlı olması, kısa sürede abone sayısını artıran bir durum oldu. Geçtiğimiz senelerde ise zam almayan Disney Plus ücretlerine yeni zam yapıldı. Bu zam oranlarıyla birlikte %100 üzerinde büyük bir zam gerçekleşti.

 

Sonuç olarak Türkiye pazarında yapılan bu zamlar, diğer platformlarla olan rekabeti etkileyecektir. Bu durum abonelik sayılarını nasıl değiştirecek ilerleyen günlerde farkı görüyor olacağız.