Sosyal Medya Apple Music’te En Sevilen Şarkılar: Replay 2023!

Apple Music’te En Sevilen Şarkılar: Replay 2023!

Apple Music, Replay 2023 özetlerini yayınlamaya başladı. Bu özellikte sene boyunca dinlenen müzikler hakkında eğlenceli bilgiler yer alacak. 01-12-2023

Apple Music, her sene kullanıcıların yıl boyunca dinledikleri şarkılar hakkında eğlenceli bilgiler sunan Replay 2023 özelliğini yayınladı. Bu araç, Apple tarafından her senenin sonuna doğru düzenli şekilde yayınlanıyor ve kullanıcılar için en favori parçaları içeren keyifli çalma listeleri oluşturuyor. Bununla beraber Replay 2023 çalma listelerinde dinleme süresi, çalma sayısı gibi bazı detaylı ayrıntıları içeriyor.

 

Apple Music tarafından yayınlanan Replay 2023 senelik müzik özetleri sayesinde, kullanıcılar en çok dinledikleri şarkıları, müzik türlerini, sanatçıları kolayca keşfetme şansına sahip olacak. Kişiler arkadaşlarıyla beraber müzik zevklerini karşılaştırarak listelerini sosyal medyada paylaşabilecek. Bu sebeple Replay 2023 hizmeti şimdiden birçok kullanıcı tarafından büyük bir beklentiyle karşılaşıyor.


Apple Music Replay 2023 Çıktı!

Replay 2023, Spotify Wrapped benzeri bir fonksiyon. Apple Music Replay 2023, kullanıcıların 2023 senesi içerisinde dinlediği tüm müzik içeriklerine genel olarak bakıyor. Birçok eğlenceli veriyi bir araya getirerek kullanıcılara detaylı sonuçlar vaat ediyor. Yani platformu ne kadar aktif bir şekilde kullanırsanız uygulama verilerinizi o kadar kolay topluyor.

 

Dinleme süreniz, en fazla dinlediğiniz şarkılar ve daha fazlasına Replay 2023 ile ulaşabilirsiniz. Replay 2023’te Spotify Wrapped benzeri olarak sosyal medya hikayesi gibi animasyonlu kartlarla gösteriyor. Aynı zamanda en çok dinlediğiniz müziklerde arka planda çalıyor. Üstelik özet kısmında, dönüm noktası olarak adlandırılıyor. Bu kısımda ise uygulama içerisinde 1000 şarkı dinlemek gibi belirli hedeflere ulaşıp ulaşmadığınız görülüyor.

 

Replay 2023 Tam Olarak Nedir?

Teknoloji devi Apple, kendi müzik platformu olan Apple Music ile kullanıcılarına özelleştirilmiş bir deneyim sunuyor. Bu özellik, abonelerin sene boyunca gösterdikleri faaliyetlerini ve daha fazlasını görmelerini sağlıyor. Üstelik eski senelere kıyasla daha iyi bir şekilde güncellenmiş diyebiliriz. Apple Music Replay 2023 ile sene boyunca dinlenilen müziklerin detaylı bir özeti elde edilebiliyor.

 

Replay 2023 Nasıl Kullanılır?

Apple Music’teki bir senelik maceranızı kontrol edebilirsiniz. Sene boyunca müzik dinlemek için ne kadar vakit ayırdığınız, hangi şarkıları sevdiğiniz, kaç adet sanatçı ve parça dinlediğiniz gibi birçok keyifli bilgiler yer alıyor. Bununla beraber Apple Music Replay 2023 özelliğini kullanmak oldukça basit diyebiliriz.

 

  • İlk olarak iPad, iPhone veya Mac cihazlarında Apple Music uygulamasına girin.
  • Apple ID’nizle giriş yapın.
  • ‘’Keşfet’’ sayfasına girin.
  • Replay 2023 bölümünü bulun.
  • ‘’Oynatma Listenizi Görüntüle’’ butonuna tıklayın.
  • Sosyal medyada paylaşmak istiyorsanız, ‘’Paylaş’’ düğmesine tıklayın.

 

Replay 2023’ü Diğer Senelerden Ayıran Fark Ne?

Apple Music, Replay 2023’te bazı değişiklikler yaptı. Bu seneki Replay 2023, daha koyu renkler ve yepyeni animasyonları içeriyor. Bununla beraber daha öncekiler gibi hala web sürümü odaklı bir deneyim sağlıyor. Bu durumda Spotify Wrapped’in önüne geçmeyi başaramıyor. Çünkü Spotify, uygulama üzerinden kullanıcılara basit bir şekilde ulaşabiliyor. Apple Music Replay 2023 ise tarayıcı üzerinden bağlanmak gerekiyor.

 

Genel olarak Apple Music Replay çıkışı ile beraber gözler Spotify Wrapped’e çevrildi. Spotify, her sene kullanıcıların ilgisini çeken özet yayınlıyor. Bu özetin ise önümüzdeki günlerde kullanıcılara gelmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra Apple, sadece istatistik göstermenin önüne geçerek daha fazla kişiselleştirilmiş bir dokunuş sağlıyor. Önceki senelere kıyasla yapılan bu yineleme, kullanıcıların en iyi istasyonlarını ve favori çalma listelerini açıklayarak, kişilerin müzik yolculuklarına daha iyi bir bakış açısı sunabilir.