Sosyal Medya Amazon Prime Video, Reklamlı Abonelik Planını Sunuyor!

Amazon Prime Video, Reklamlı Abonelik Planını Sunuyor!

Amazon, ekonomik seçimler arayan kullanıcılar için reklamlı prime video planını sundu. Peki Amazon prime video "reklamlı abonelik ücreti" ne kadar? 30-01-2024

Amazon, perakende sektörünün yanı sıra bulut bilişim ve yapay zeka alanlarında da faaliyet gösteren dünyanın önde gelen e-ticaret şirketlerinden biri. Ayrıca Prime Video hizmeti aracılığıyla sinema sektöründe de etkin bir rol oynuyor. Prime Video, kullanıcılara yüzlerce dizi ve film ile geniş bir içerik yelpazesi sunuyor. Şirket şimdilerde, daha ekonomik bir seçenek arayan kullanıcılar için reklamlı abonelik planını aktif ediyor. İşte detaylar…

 

Son dönemlerde dijital akış platform sağlayıcıları, daha fazla abone çekmek amacıyla daha uygun fiyatlı reklamlı abonelik seçenekleri sunmaya başladılar. Netflix'in bu konuda başlattığı trend, Amazon gibi diğer platformlar tarafından da benimsendi.

 

Amazon Prime Video Reklamlı Abonelik Ücreti!

Amazon, bu yeni yaklaşımını yılbaşında duyurmuştu ve bugün itibariyle ABD'de reklamlı Prime Video abonelik planını aktif etti. Amazon'un verilerine göre, şu ana kadar aylık 14,99 dolarlık plana abone olanlar artık reklamları görmeye başlayacak. Reklamlardan kaçınmak isteyenler ise ek olarak aylık 2,99 dolar ödemek zorunda kalacaklar. Yani reklamsız bir deneyim ile prime video kullanmak isteyenlerin toplam abonelik ücret ödemesi, aylık 18 dolara kadar çıkacak.

 

Prime Video'nun Türkiye'de reklamlı abonelik planı sunup sunmayacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Fakat artık online video ve içerik hizmeti sunan birçok popüler platformun bu sistemi kendine adapte edeceği açıkça görülüyor. Bu yenilik, Amazon Prime Video üyelik sayısı ve dönüşleri nasıl etkileyecek hep birlikte takip ediyor olacağız.